Албена рент а кар

Коли под наем в Албена : Евтини автомобили

Коли под наем в Албена

Автомобили под наем в Албена

Наем на коли

Рентакар Албена

Коли под наем в Албена
албена наем кола

Aлбена- райски курорт за почивка в България

Албена се намира на 27км от летище Варна, уникална комбинация от типична българска девствена природа, кристално чист морска вода, спокойни заливи. До Албена можете да стигнете с автобус или като си наемете автомобил от ТС Травъл (местна фирма за коли под наем) за целия период. Хотелите са построени в редове и заобиколени с много дървета. Плажовете са покрити със ситен пясък, водата е чиста. Отличните условия позволяват шофиране на кола под наем в близост до морето.

Услугите, които предлагат ТС Травъл включват безплатна доставка до хотела. Албена е тихо и спокойно място, достатъчно далече от големите шумните градове. Всички атркции в курорта са лесно достъпни, ако сте с кола под наем. Идеално за място за хора, кйоито обичат да се пекат на слънце при не много високи температури и без много валежи. Хотелите са строени през 70-те на 20 век, в общ архитектурен стил като един град, заобиколен с естествена зеленина отвсякъде. Запазил облика си и до днес, без презастрояване като в други курорти. Повечето хотели са в централната част и са строени стъпаловидно, като от всяка стая има изглед към морето.

Албена- съчетание на вечнозелена природа и морски климат

албена наем автомобил

Автомобилния парк на фирмата включва малки семейни коли, комби и мини ванове. Лятото и есента са невероятни за кола под наем в това късче от рая. Пътищата са в много добро състояние и лесно се ориентират наемателите на автомобили. Повече от 100 заведения за хранене – първокласни ресторанти, бърза закуски, много дискотеки, казина, боулинг зали, барове, както и много забавления за децата.

В курортния комплекс ще намерите отлични условия за различни видове спорт – сърф, плуване, тенис, водни ски, миниголф, езда, футбол и волейбол. Има удобен транспорт за туристите – малки влакчета, файтони, таксита, коли под наем, и редовни автобусни линии до съседните села. В комплекса има 39 хотел, 5 ваканционни селища, луксозни бунгала и къмпинги. Колите под наем са с ниски цени, но включващи всичко и неограничен пробег. ТС Травъл предлага и допълнителни отстъпки при резервация в интернет сайта на фирмата. В Албена се състои Международния детски фестивал, Златната антена и поп-рок фестивал.
Коли под наем в Албена, eвтини автомобили под наем!