Боровец рент а кар

Коли под наем в Боровец : Евтини автомобили

Коли под наем в Боровец

Автомобили под наем в Боровец

Наем на коли

Рентакар Боровец

Коли под наем в Боровец
наем кола

Боровец- стар планински курорт

Боровец е международно известен планински курорт, който се намира на северните хълмове на Рила, където въздухът е чист и възстановителен. Намира се на 10км южно от Самоков, 1230-1390м надморска височина. Средна месечна температура за Януари е -4.0°С, а за Юли е положителна 15.2°С. Средно за годината падат валежи до 930мм, като минимумът е през Май-Юни, а максимумът през Февруари. Снежната покривка се задържа от началото на ноември до средата на април.

Въпреки височината на курорта той е достижим от изток и запад. Има редовни автобуси, които обслужват линиите до близките градове. Но най-бързият и удобен начин е да си наемете кола от представителите на ТС Травъл. Предлагаме малки икономични автомобили, седани, и мнииванове. Цените са ниски и включват пълна застраховка на автомобила и пътниците, и неограничен пробег. За редовни клиенти имаме отстъпка от цената за целия период. Можете да си резервирате автомобил при нашите представители, както и он-лайн на нашият интернет сайт.

Боровец- ски рай за спортистите

наем автомобил

Боровец е най-старият Български планински курорт,като началото е положено през 1896г. Много лифтове предлагат удобство за туристите, кабинков лифт до Ястребец (2369м над морското ниво), седалков лифт до Ситняково, и ски влек за любителите на зимни спортове, които да прекарват свободното ти време на съоръженията – ски писти, стадион за биатлон, ски център със ски училище, рент-а-кар офиси и много други.
Коли под наем в Боровец, eвтини автомобили под наем!