България- автомобили под наем

Коли под наем в България : Евтини рент а кар услуги

Автомобили под наем в България

Автомобили под наем в България

Кола под наем

Рентакар в България на телефон 0888 62 26 58

Коли под наем в България

ТС Травъл е просперираща рент а кар компания в България за отдаване на автомобили под наем на територията на летищата Бургас, Варна, Пловдив и София както и курортите Слънчев бряг и Златни пясъци. Извършване на услуги като кола под наем на летищата на България е възможно само при предварително уточняване на цени и срокове както или по телефон 0887 346 441.

Ценaта включва:
- Застраховка автокаско;
- Гражданска отговорност;
- Годишен пътен данък;
- Без ограничения за километри;
- Годишна винетка;
- Най-евтини цени;

Наемане на автомобил в една посока или на различни от стандартните места посочени в сайта трябва също да се съгласува с нашите представители по места за фиксиране на точните тарифи. Всичките коли под наем са застраховани съгласно законите на страната. При наемане на рентакар кола извън работното време или територията на градовете, наемалят заплаща съответната такса.

Условията за наемане на рент а кар коли в България включват минимален период 24 часа, при което има изисквания за възраста на водача да е най- малко 23 години за малките групи автомобили от клас А, В, С и 25 години за стандартните коли под наем от групите D, E, L, и G. Наемателят трябва да представи валиден паспорт и свидетелство за управление на МПС най- малко от три години, като всеки допълнителен шофьор трябва да се оторизира само преди да се подпише договора.

Плащането на рент а кар коли е в брой, по банков път или с кредитна или дебитна карта. Цените включват техническата поддръжка, ДДС и всички застраховки, горивото е за сметка на наемателя. Автомобилът се получава с пълен резервоар и трябва да се върне в същото състояние или се доплаща по 2.60 лева на литър. Детските седалки, вериги за сняг или ски багажници се наемат с допълнителна такса. Депозитът може да бъде в евро, лева или с кредитна карта. Автомобили под наем в България!