Бургас рент а кар

коли под наем на летище Бургас : Евтини автомобили

Коли под наем в Бургас

Автомобили под наем в Бургас

Най-евтини коли на летище Бургас

Рентакар Бургас с най-евтини цени

Коли под наем в Бургас
наем кола

Евтини коли под наем на летище Бургас

Бургас е четвърти по големина в България град с население около 200 000 души. Той е важен индустриален, транспортен и общински център. Разположен е около най-големия черноморски залив на 399 км от София - столицата на България. Важно за страната е удобно местоположение на летище Бургас. Главния офис на най-голямата Бургаска компания за коли под наем в Бургас "ТС Травъл", се намира на кръстовището на Централна автогара, пристанище Бургас и ЖП гара. Фирмата предлага автомобили на ниски цени с включена застраховка. Градът е заобиколен от няколко водоема – Атанасовското езеро на север, езерото Вая на запад, Мандренски язовир на юг и Черно море на изток. Нивото на морската вода е от 2-3 до 30 метра.

Климатът е умерен със средиземноморско влияние, лятото е сухо и горещо, зимата е мека, а есента е идеална за разходка с кола под наем. Големия брой слънчеви дни и малкото количество дъждове са голяма предпоставка за активен туристически сезон от Юни до Октомври, като средната темпераутра за месец Юли е 26°С, а средната температура за месец Януари е 2,3°С. Бургас е един от най-красивите черноморски курорти, който разполага с Автогара, ЖП гара и международно летище, разположено в близост до квартал Сарафово, на 10 км от центъра на града.

Летище Бургас е най-голямото в страната и функционира целогодишно като посреща редовни полети на международни и европейски компании, както и чартърни полети. Това е основният начин по които чуждестраните туристи пристигат в България, с намерение да наемат кола под наем за периода на тяхната ваканция. Голяма роля за развитието на Бургас изиграва изграждането на железопътна линия до Ямбол през 1890г., а през 1894г. Започва строителството на пристанище Бургас, като след 1903г. е отворено за свободна търговия. Туризмът е много важен за икономиката на града – морски, балнеоложки, конгресен туризъм. Бургас е културен и образователен център, с два университета, театър, опера, балет, филхармоничен оркестър и художествени галерии. Много културни събития се организират в Бургас през лятото.

Коли под наем в Бургас с евтини цени

наем автомобил

В миналото градът внасял приходи в размер на една трета от брутния вътрешен продукт на страната, именно за това може би Бургас заслужава наименованието "морска столица" поне малко повече от Варна, както в икономически, така и в културно- интелектуален аспект. Бургас е известен туристически център, подходящ за летни ваканции и екскурзии. Има няколко плажа с голяма плажна ивица. Най-посещаван е централния плаж, който е покрит с черен пясък, съдържащ химичните елементи желязо и титан. Този пясък е с лечебно деиствие върху тялото и кожата, като абсорбира слънчевата светлина и се затопля доста, особенно в обедните часове, когато слънцето е най-силно. От Бургас на юг се стига с редовни автобусни линии, или малки бусове и коли под наем, което е по-добрия вариант. Бургаският регион е център на корабна промишленост, химическа, хранителна, преработка на суров петрол, и производство на морска сол.

Автомобил под наем на летище Бургас – това е много удобен начин за бизнес пътувания в региона. В центъра на Бургас се намира пешеходна зона с много кафенета, барове, ресторанти с европейска и българска кухня, офиси и др. Може да се настаните в хотел или в Сарафово, за да избегнете градската среда. Яхт клуб "Порт Бургас" е на разположение на феновете на водните спортове. Намира се на западното пристанище и е добре защитено. Предлага места за яхти и катери целогодишно. Организира и международна регата през лятото. Минералните и термални бани са предпоставка за развитието на лечебен туризъм, а естествените езера около града са привлекателни за орнитолози и рибари. ТС Травъл – най-голямата фирма за коли под наем близо до летище Бургас, която предлага резервация чрез интернет.
Коли под наем в Бургас, eвтини автомобили под наем!