София рент а кар

Коли под наем на летище София : Евтини автомобили

Коли под наем в София

Автомобили под наем в София

Наем на коли летище София

Рентакар София

Коли под наем летище София
наем кола

София- столица на Република България

София е столицата на Република България, която се намира в западната част на страната, и в централната на Балкански полуостров. Намира се точно на кръстопът между централна и източна Европа от една страна и Истамбул, Азия от друга. Столицата се простира насред широката и равна Софийска котловина и в полите на планината Витоша, която любителите на излети с коли под наем посещават, както и праисторическите тераси на река Искър и неините притоци.

Градът се намира на средна надморска височина 550 м, като достига 700 м в южната част. Транспортът в София е многостранен и различен, трамваи, тролейбуси, метро, сложен и комплексен, международен и местен трафик. Има пет главни пътни артерии водещи до Белград, до Варна ( с У-образно разклонение за Русе), до Бургас, Истанбул и Тесалоники (Атина), а магистрални пътища имат свои разклонения достигащи всички по-големи и по-малки градове в България. Централна ЖП гара и Централна автогара, се намират близо една до друга за удобство на пътниците, идващи от страната и чужбина.

София- космополитен град

наем автомобил

Международните полети и вътрешните линии са така организирани, денонощно кацат и излитат от летище София, като паралелно с това беше построен нов терминал. На летището се предлагат различни видове услуги, сред които са автомобили под наем, с предварителни резервации или на място. ТС Травъл е една от фирмите, които предлагат тези услуги, на ниво и изгодни цени. С автомобил под наем от летище София лесно можете да стигнете до всяка точка на страната, вместо да ползвата градски и междуградски транспорт. От 1998 е отворена линията на метрото от центъра до крайния квартал Обеля. През 2007 беше отворен втория терминал на летище София, където лесно можете да откриете туристически агенции, които предлагат различни туристически услуги, автомобили под наем и друга полезна информация.
Коли под наем на летище София, eвтини автомобили под наем!