Варна рент а кар

Коли под наем на летище Варна : Евтини автомобили

Коли под наем в Варна

Автомобили под наем в Варна

Наем на коли летище Варна

Рентакар Варна

Коли под наем във Варна
наем кола

Варна- перлата на черноморието

Варна е важен търговски център, разположен на брега на Черно море на 5 км от летище Варна в североизточната част на страната. Според повечето хора е морска столица и трети по големина след София и Пловдив, с население около 450 000 души. Приятно е да пътуваш с кола под наем из северните черноморски курорти. А кола може да се наеме от ТС Травъл, които предлагат ниски цени включващи всичко, и специални отстъпки за редовни клиенти. Влизайки с кола в града от юг до центъра на града се стига като се минава по Аспаруховия мост, който е построен над канал, свързващ Черно море с Варненското езеро.

Моста е най-големия в страната, построен преди 30 години, сварзващ центъра с кварталите Аспарухово и Галата. Климата е умерен и повлиян от Черно море, средна влажност на въздуха е 77%, като валежите са под средните за страната и най сухи месеци са Август и Септември. Есента е дълга и топла, зимата мека и влажна, падналият сняг не се задържа за дълго време. Летище Варна втора по важност въздушна граница след София, подържа полети до 35 страни. Клиентите ни лесно могат да ни открият в нашия офис за автомобили под наем. Условията, които предлага Варна и региона са отлични за ваканции, бизнес туризъм, културен и исторически.

Варна- внушителен черноморски курорт

наем автомобил

Градът разполага с голяма автогара която осигурява редовен транспорт до околните курорти - Св. Конастантин и Елена, Златни пясъци, Ривиера, Слънчев ден. Централната ЖП гара е крайна точка на първата железопътна линия в страната. Пристанището е второ по големина в България, обединяващо пет по-малки. В града има пет университета – медицински, икономически, технически, морски и свободен, и шест други колежа. Развити индустрии в града са хранителната, текстилна, стъкларска, електронна и други подобни. Активния сезон започва от началото на юни и приключва в края на септември. Според статистиката населението удвоява своя брой, улиците са изпълнени с хора. Организират се много национални празници във Варна, има редовни театрални представления, опера, филхармоничен оркестър, музеи и библиотеки. Всичко това прави Варна много атрактивно и популярно място.
Коли под наем във Варна, eвтини автомобили под наем!