Несебър рент а кар

Коли под наем в Несебър : Евтини автомобили

Коли под наем в Несебър

Автомобили под наем в Несебър

Наем на коли

Рентакар Несебър

Коли под наем в Несебър
наем кола

Несебър- древен град и съвременен морски курорт

Един от най-атрактивните курорти по южното Черноморие е Несебър. Уникална комбинация между стар град и нова архитектура. Старият град на Несебър е разположен на малък полуостров и е включен в списъка на ЮНЕСКО за културни и природни национални богатства. Населението на града е 8 700 души. Презастрояването в района вече е свързало Несебър с Слънчев бряг на север и с Равда на юг. Брега е силно насечен и скалист. Новият град на Несебър се свързва със стария чрез провлак, които е с дължина 400м.

Невроятните плажове и пясъчните дюни са разположени от двете страни на полуострова. Отличните условия за туризъм през лятото привличат много посетители. Те имат възможността почивайки си да видят и много исторически паметници, които магат да се видят навсякъде. Туристите могат да избират между луксозен хотел,който разполага с всички удобства и екстри или да отседнат в частна квартира, на много по-ниска цена или коли под наем. Могат да се настанят и в къща под наем в Стария град на нормални за сезона цени. Голям брой туристи изпълват улиците, ресторантите и баровете. Средна температура за Юли е 26°С, а на водата 25°С.

Несебър- любимо место за почивка през лятото

наем автомобил

Несебър е един от най-древните градове в Европа и любима дестинация на туристите. Районът е населяван от 2000 пр. Хр. Тази стратегическа позиция привлича Траки, Гърци, Римляни, Византийци и Прабългари. Всички са оставили следи по тази територия. Смята се, че основателят на този град е тракиецът Мелсас, оттам е и първото име Мелсамбрия. Естествено един от най-важните на Черно море, конкурентен му е само Аполония (днешен Созопол). Истинско удоволствие е да се разхождаш по малките тесни улички на стария град, където може да почуствате истинска атмосфера на Български Ренесанс.

По малките улички стигаме до малки площади, където има фонтани, малки офиси за автомобили под наем. Къщите са малки, двуетажни, направени от дърво, около сто къщи са запазени от времето на Ренесанса. Те са така построени, че да устояват на суровия морски климат, влагата и вятъра. Първият етаж на къщите е от камък, а втория етаж от дървени летви, които се застъпват отгоре надолу и водата се отича по тях, когато вали дъжд. Къщите разполагат с малки дворчета, тъй като са на гъсто и няма много място на полуострова.
Коли под наем в Несебър, eвтини автомобили под наем!