Пампорово рент а кар

Коли под наем в Пампорово : Евтини автомобили

Коли под наем в Пампорово

Автомобили под наем в Пампорово

Наем на коли

Рентакар Пампорово

Коли под наем в Пампорово
наем кола

Пампорово- най южният европейски ски курорт

Пампорово е един от най-добрите зимни курорти, който се намира в планината Родопи. На около 90 км южно от летище Пловдив, 237км от София, и 16км северно от Смолян. Природата тук е необикновенна – величествени смърчови гори и тучни полянки, огряни от слънцето на 1650 метра надморска височина. На юг се извисяват забележителните върхове на Мургавец(1858) и Снежанка(1925). Количеството валежи за година са 900 мм, а снежната покривка се задържа от 80 до 120 дни със покритие средно около 1.50 метра.

Началото на курорта полага Никола Чичовски, който е роден в Чепеларе. През 1933г. той построява скромна постройка за планинарите, които са катерили планината. Така постепенно районът се застроява с хижи и вили, като благоприятните условия за планински и ски туризъм. В наши дни курорта се развива много добре и е идеален за любителите на зимни спортове. Могат да прекарват свободното си време на съоръженията. Това са ски писти, ски влекове и седалкови лифтове, ски училище, ресторанти, рент-а-кар услуги и много други.

Пампорово- место за слънчев отдих и през лятото

наем автомобил

Редовни автобусни линии има от Пловдив за Пампорово, но най бързият начин е да вземете автомобил под наем, който можете да си наемете от офиса на ТС Травъл или наши представители. Пампорово предлага разкошни условия за почивки през лятото. Част от хотелите и апартаментите под наем работят със намалени цени и пакетни програми за почивка. Предлагаме малки икономични автомобили под наем, седани, и пълнообемни миниванове. Цените са ниски и включват всичко, както и пълна застраховка на автомобила и пътниците. За редовни клиенти имаме отстъпка от цената за целия период. Можете да си резервирате автомобил и он-лайн на нашият интернет сайт.
Коли под наем в Пампорово, eвтини автомобили под наем!