Приморско рент а кар

Коли под наем в Приморско : Евтини автомобили

Коли под наем в Приморско

Автомобили под наем в Приморско

Наем на коли

Рентакар Приморско

Коли под наем в Приморско
наем кола

Приморско- най- посещаваният от българи летен курорт

Приморско е малък град, разположен на брега на Черно море на около 55 км южно от Бургас, на 16 км от Царево и 46 км от Синеморец. Разположен на малък полуостров при нос Кюпия, с население 2430 души. Около полуострова се оформят два големи залива – Сатамополу и Дяволски. На юг курорта вече е свързан по крайбрежната ивица с Китен. Между тях се намира и устието на Дяволската река. Климатът е умерен, но силино повлиян от Черно море, а дори се усещяа и Средиземно влияние. Валежите не са често явление тук. Туристическият сезон започва през май и продължава до Октомври. Средна температура за Юли е 23-24°С, а максималните температури са 32-35°С. Условията са отлични за за туристически изгледи и обиколки с коли под наем. Риболова е широкоразпространен в Приморско.

Курорта е известен център на младежкия туризъм, защото там се намира Международният Младежки център. През лятната ваканция тук пристигат студенти от цял свят. Тук се намира и бившата резиденция "Перла", която сега е превърната в хотелски комплекс. Плажната ивица е 10км дълга, със ситен златист пясък, от които са оформени красиви дюни простиращи се на 500 000 кв. м. Те са защитени от закона, а общината прави всичко възможно да предотврати презастрояването. Има много хотели в които да можете да отседнете, да поръчате автомобил под наем или да се настаните в частни квартири, а ако предпочитате суровата природа има три къмпинга на разположение. Малки и големи ресторанти предлагат вкусните си ястия на туристите.

Приморско- место за евтина почивка през лятото

наем автомобил

Туристическите атракциии включват разходка с яхта, пикник на безлюден остров, подводен риболов, колоездене, кола под наем, обиколка в полите на Странджа планина. Има много стадиони, тенис кортове, плувни басейни, конна база и други. Условията са чудесни за ловен туризъм, като се наеме джип. Резервата "Ропотамо" се намира само на 5км северно от приморско, където могат да се видят диви прасета, зайци, фазани, яребици и много други. Районът е обитаван още от древни времана, археолози са открили керамични съдове от Каменната ера. През 16-ти век града се е наричал Зонарита, а по-късно Кюприа. С кола под наем можете да посетите някои от най-хубавите местни забележителности – реката "Ропотамо", "Змийския остров", Аркутино и "Водните лилии".
Коли под наем в Приморско, eвтини автомобили под наем!