Равда рент а кар

Коли под наем в Равда : Евтини автомобили

Коли под наем в Равда

Автомобили под наем в Равда

Наем на коли

Рентакар Равда

Коли под наем в Равда
наем кола

Равда- подходящо место за детски лагери

Село Равда е тих и спокоен черноморски курорт, който се намира в югоизточната част на България, на 30 км северно от Бургас. До преди около 34 години е бил известен само като место за детски лагери, посещаван най-често от български туристи. Днес Равда е модерно аканционно селище, с постоянни жители около 4000 души. Равда вече се свързва с Несебър чрез новозастроената плажна ивица между тях. Селото разполага с редовни автобусни линии до близките курорти и градове.

Морските развлечения са много разнобразни- предлагат се яхти под наем, водни ски и водни колела, разходки с лодки и яхти, плажен волейбол, сърфинг, джетове и скутери. Транспорните връзки със Слънчев бряг и Несебър са редовни по разписание. Пътищата са чисти и предразполагат удобства за обиколки с автомобили под наем. Всеки хотел разполага и с паркинг. Равда е известен и с наситеността си на детски лагери.

Равда- динамично развиващ се летен курорт

наем автомобил

През последните десетилития Равда се разви бързо както летен курорт походящ за семейни почивки в хотели и апартаментни под наем. Ново изградена база хотели напълно задоволява нуждите на почиващите през летния сезон. Плажната ивица е с дължина около 3 км и широка на места до 50 метра, покрита е с фин златист пясък, морската вода е кристално чиста. Настаняването обхваща евтини тризвездни хотели, семейни хотели и къщи разположени близо до брега разположени терасовидно предлагащи чудесен изглед към морето. В селището удобствата включват, ресторанти, барове, коли под наем, нощни клубове, кафенета и заведения за бързо хранене.
Коли под наем в Равда, eвтини автомобили под наем!