Слънчев бряг рент а кар

Коли под наем в Слънчев бряг : Евтини автомобили

Коли под наем в Слънчев бряг

Автомобили под наем в Слънчев бряг

Наем на коли

Рентакар Слънчев бряг

Коли под наем в Слънчев бряг
наем кола

Слънчев бряг- най-грандиозният курорт в България

Слънчев бряг е най-големият семеен курорт на южното черноморие. Намира се на 35 км северно от Бургас, 95 км южно от Варна и на 431 км от София. Ако търсите кола под наем в Слънчев бряг и региона непрменно ще попаднете на най-голямата местна фирма, която предлага ниски цени и специални отстъпки. В началото е малка семейна фирма, която предлага изгодно коли под наем в Слънчев бряг. На север е Свети влас– спа курорт, а на юг е невероятния полуостров, на които се намира старият град Несебър, така курортите се намират на този чудесен залив които е обърнат на изток и посреща изгрева на слънцето всяка сутрин. На север се намират високите хълмове на източна Стара планина, които са естествена преграда срещу северните ветрове.

В наши дни южната граница на курорта е изчезнала и Слънчев бряг вече е едно цяло с Несебър. В курорта се намира и един от нашите офиси за коли под наем в Слънчев бряг на ТС Травъл. Стария град на Несебър е национален исторически и архитектурен паметник, също е в листата за национално богатство на ЮНЕСКО. Слънчев бряг има 8 километрова плажна ивица с уникални пясъчни дюни и кристално чиста морска вода. Морското дъно е с много лек наклон и позволява да се влезе много навътре. В пясъчните дюни живеят 16 редки растителни видове, които са включени в Червената книга на България. Слънчев бряг се намира на същото морско равнище както и повечето престижни Средиземноморски курорти. От Май до Септември има над 1760 часа слънчева светлина,а температурата на въздуха достига 35°С и 27°С на водата през лятото.

Слънчев бряг- най- големият морски курорт на Черно море

наем автомобил

В най-топлата част на сезона – Юли и Август, слънцето грее до 10-11 часа на ден и прави екскурзиите с кола под наем много по-интересни. Температурата на морската вода позволява морски бани до Октомври месец. Есента продължава до средата на Декември, зимата обикновено е мека и падналият сняг не се задържа. Хубавият климат, минералните извори, чистия въздух, всички тези условия са предпоставки за туризъм през четирите сезона. От там идва и името на курорта Слънчев бряг. Строителството на хотелите започва през 1958г. и продължава до днес, хотелите са с различна големина и архитектура. През последните десет години всички хотели са модернизирани и реновирани.

Курорта предлага всички видове спортове – водни ски, сърфинг, уиндсърфинг, парапланеризъм, парашутизъм, конна езда колоездене и т.н. На територията са разположени много атракции, хранителни и питейни заведения, барове, ресторанти и дискотеки. В комплекса има 120 хотела ( 4,3 и 2 звезди), три ваканционни селища, много по-малки хотели и къмпинги. Има удобен и редовен транспорт от летище Бургас, Бургас и Варна. В Слънчев бряг се провежда музикалния фестивал "Златния орфей",м както и международна еко-регатата, организират се и екскурзии до исторически забележителности. Слънчев бряг е свързан на север със Свети влас и с Несебър на юг. Поради запазената околна среда курорта има Син флаг – престижна награда за екология във връзка с международната система за сертификация на плажовете.
Коли под наем в Слънчев бряг, eвтини автомобили под наем!