Царево рент а кар

Коли под наем в Царево : Евтини автомобили

Коли под наем в Царево

Автомобили под наем в Царево

Наем на коли

Рентакар Царево

Коли под наем в Царево
наем кола

Царево- тих град на черноморието

Царево се намира в югоизточната част на страната, и е един от най-южните и топли курорти. Разположен на 70 км южно от Бургас с население около 5900 души. Има яхтено пристанище и редовни автобусни линии до близките курорти и Бургас. Градът е разположен върху два полуострова, заобиколени от заливи. Климатът е мек със силно изразено морско влияние. Предлага чудесни условия за туризъм от началото на Май до Октомври. Туристите могат да ползват три плажа – централен, пиратски и нестинарски, които са със ситен пясък и кристално чисти морски води.

Можете да отседнете в луксозен хотел, семеен такъв или частна квартира. За любителите на природата има два къмпинга – Арапя и Нестинарка, с достатъчно място за да опънете палатка или да паркирате каравана. От там се откриват красиви гледки към морето. Района на Царево предлага чудесни условия за еко-туризъм, колоездене, ловен туризъм, и всички видове водни спортове. Много близо е Странджа планина, която е идеална за планински туризъм.

Царево- место за почивка през лятото

наем автомобил

Селището е основано от древните гърци по времето на тяхното присъствие по Черно море. От тогава то разполага с пристанище. Стари имена на днешно Царево са Василико, Василикуз и Босиликово. Тогава се е намирало на мястото, където е днешното ваканционно селище Лозенец. Но след нападение и опожаряване на селото от страна на Турските войски, то се премества на сегашното си място. След освобождението от Турско робство Царево остава под турско управление.
Коли под наем в Царево, eвтини автомобили под наем!