Златни пясъци рент а кар

Коли под наем в Златни пясъци : Евтини автомобили

Коли под наем в Златни пясъци

Автомобили под наем в Златни пясъци

Наем на коли

Рентакар Златни пясъци

Коли под наем в Златни пясъци
наем кола

Златни пясъци- най- атрактивния место за почивка на черноморието

Курорта се намира около 22 км от летище Варна в източната част на България, между курортите Свети Константин и Елена и Кранево. Това е първият български модерен курорт изграден на морския бряг покриващ всички необходими изисквания за летен плажен курорт. За почивката си на Златни Пясъци, вие можете да се възползвате от достъпните цени на TS Travel за вашата кола под наем. Нашето професионално обслужване, и ниските цени които поддържаме, ще превърнат вашия престой в българския курорт едно незабравимо преживяване. Туристите са слисани от прекрасния изблик от забавления и весели емоции между пясъчните плажове и гората.

Златни Пясъци е вторият по-големина летен курорт в страната, разположен в источната част на България по бреговата ивица на Черно море, на 446км от София. Тази местност е изключителна комбинация от планински въздух и морски бриз. Можете да отидете там с яхта, автобус или с кола под наем от нашата фирма. Името на този комплекс идва от финният златен пясък, който покрива плажовете простиращи се на близо 4 километра на дължина по плажната ивица. Не случайно старото име на мястото е Дълги Пясъци. Курортът е известен с уникалната си комбнинация от море, планина и минерални извори и приятни гледки които ще видите по време на вашето патуване с нашите коли под наем.

Златни пясъци- български летен и Спа курорт

наем автомобил

Източните склонове на Дунавската хълмиста равнина превръщат пътя до морето в тераса, които са част от националния парк Златни Пясъци. Плажовете са приятни и слънчеви през целия ден. Морското дъно е сравнително стръмен, на 5 – 10 метра от брега, морето е много далбоко, но сишо има тесни заливчета с много плитчини подходящи за къпане. През лятото там вали рядко. Общо през годината има 2240 часа слънчево време. От юни до края на септември, времето е подходящо за морски бани. Горещатата минерална вода, извираща от няколко места в комплекса се използва от хотелите за Спа процедури. Природната красота, комбинирана с многото луксозни хотели, бунгала, къмпинги, коли под наем в Златни Пясъци, плувни басейни, спортни съоражения и други условия за почивка през цялата година. Една от последните атракции в комплекса е Аква Парка, който предлага весели игри и забавления не само за деца, но и за възрастни. ТС Травъл Златни пясъци включва 24/7 обслужване с коли под наем в комплекса.
Коли под наем в Златни пясъци, eвтини автомобили под наем!